Щори

Щорите допълват прозореца до функционалната му цялост. Независимо от кой вид ще изберете, ще си осигурите надеждна слънцезащита.
Щорите ще направят Вашето помещение по - хладно през лятото.

 

 

Вътрешни щори

Вътрешните щори са много практични и придават елегантност и хармония във Вашия дом. Вертикалните щори са отличен избор както за офиса Ви, така и за Вашия дом. Те са достатъчно елегантни за офиса и достатъчно уютни за дома. Богатата палитра на текстилните ламели е обогатена от алуминиеви и ПВЦ варианти, които постигат дo 100% затъмнение на помещението. Предлагаме четири вида релсов механизъм, който може да бъде закрепен към прозореца, на стената с помощта на конзоли или на тавана. Всеки клиент може да избере монтажа и отварянето според личните си нужди и предпочитания. Възможностите за прибиране са: в ляво, в дясно и в двете посоки (театрално) или в средата. Хоризонтални щори – изработват се от алуминий с ширина на ламела 16мм или 25 мм. Многообразието от цветове и текстури ще задоволи всеки вкус. Управлението е висококачествено и гарантира безпроблемна работа с години. Възможен е монтаж на щорите както на самия прозорец, така и на тавана, стената и дори между стъклата при дървена дограма. Монтирането върху aлуминиева и ПВЦ дограма е без нарушаване цeлостта на камерите на профила. Хоризонталните щори са най-често използвания слънцезащитен продукт поради своята надеждност и практичност. Внушителният брой от цветове, модели и екстри, способността и превъзходното регулиране на светлината и видимостта, лесната им употреба са превърнали хоризонталните щори в незаменим функционален и декоративен елемент във всеки дом и офис.

 

 

Bъншни щори

Фасадни щори за слънцезащита и затъмняване на помещенията. Състоят се от готов елемент, включващ ламели от легиран алуминий, водещи странични шини или корди за плъзгане, задвижване и управление. Могат да се монтират на правоъгълни и триъгълни прозорци.

 

Функцията на фасадните щори е посредством завъртане и повдигане на ламелите да се регулира влизащата слънчева топлина и светлина в сградата. Задвижването се извършва вътре от помещението - ръчно с манивела или електрически с електромотор. Електрическото задвижване позволява допълнително пълна автоматизация и централизирано управление, както на всяка отделна щора, така и групово на отделните фасади за енергоспестяване. Задвижването може да е както самостоятелно за всяка щора, така и групово до три свързани щори.

© 2024 www.komfortpartners.com Follow us on Facebook