Други

Комарници – изработват се по точни размери. Подходящи са за врати и прозорци. Възможни са три варианта комарници – статични, комарници на панти и ролетни комарници. Изработват се от алуминиеви профили и мрежа от негорим материал с тефлоново покритие, което обуславя техния дълъг експлоатационен живот. Цветовата гама е в зависимост от цвета на дограмата.

 

Подпрозоречни дъски – подпрозоречната дъска придава завършеност и стил. РVС подпрозоречните профили имат покритие, което ги защитава от механични наранявания и ги прави устойчиви при почистване с препарати. Предлагат в различни цветове, в зависимост от цвета на вашата дограма. За завършване в краищата им се използват капачки в съответния цвят.

 

Външни первази и козирки – изработват се от алуминий, тъй като този материал не е податлив на метеорологичните условия. Первазите спомагат за по-ефективно водоотделяне тъй като имат фабрично изразен наклон. Козирките преди всичко имат защитна функция и предпазват от оттичане на водата от етажите над поставената дограма и покривни конструкции.

© 2024 www.komfortpartners.com Follow us on Facebook